Бъди изненадващо бърз с безконтактна карта от ЦКБ. Избери своята дебитна или кредитна карта и плащай безконтактно своите покупки.

Избери карта Емоция от ЦКБ!

За да заявиш лесно, още сега, подходящата за теб карта, следвай няколко кратки стъпки:

Стъпка
Избери дизайн на своята дебитна или кредитна карта. Предлагаме ти карти в седем различни категории с уникални дизайни. Колебаеш се коя категория да избереш? Ето и някои съвети от нас:
ЖИВОТИНСКИ СВЯТ
ЖИВОТИНСКИ СВЯТ е категория, която олицетворява красотата и свободата на дивото. Всеки, който обича животните, ще бъде привлечен и очарован от тази категория!
ПРИРОДАТА КАТО ТВОРЕЦ
ПРИРОДАТА КАТО ТВОРЕЦ е за всички, които обичат да пътуват и да опознават красотите на заобикалящия ги свят. Избери карта, с която ще се пренесеш на морския бряг, край красиво езеро, или високо в планината...
НА СКОРОСТ
Категория НА СКОРОСТ е за любителите на високите скорости, които живеят „на ръба” и знаят какво искат. Ако си фен на високите скорости, риска и бързите автомобили – тук ще откриеш своята карта.
АДРЕНАЛИН
Ако обичаш спорта и силните усещания, в категория АДРЕНАЛИН ще откриеш картата, която търсиш.
ЗА НЕЯ
Тази категория направихме специално за всички дами със собствен стил. С дебитна или кредитна карта от категорията ЗА НЕЯ можеш по елегантен начин да изразиш своята индивидуалност.
ВДЪХНОВЕНИЯ ОТ МИНАЛОТО
Ако си от хората, които се гордеят с българското, с нашата велика история и богато културно наследство, ще откриеш своята карта в категория ВДЪХНОВЕНИЯ ОТ МИНАЛОТО.
КЛАСИКА ДЕБИТНИ
Ако желаеш твоята карта да е с класически дизайн и в същото време да притежава новата технология за безконтактни плащания, избери дебитна карта от категория КЛАСИКА.
КЛАСИКА КРЕДИТНИ
Бъди изненадващо бърз с безконтактна карта от ЦКБ. Избери своята кредитна карта от категория КЛАСИКА и плащай безконтактно своите покупки.
ДЕТСКО ЦАРСТВО
Създадена специално за и от деца между 10 и 18 години – невероятното въображение и талант на най-младите ни клиенти в категория ДЕТСКО ЦАРСТВО ще впечатли малки и големи.
Стъпка
Избери вида на своята карта - дебитна или кредитна
Избери кредитна карта Visa или Mastercard, ако:
Обичаш да пазаруваш и искаш да ползваш удобен кредит с ниска лихва и дълъг гратисен период за своите покупки. Научи повече за кредитните карти на ЦКБ
Избери дебитна карта Visa Electron или Debit Mastercard:
Ако искаш да ползваш собствените си средства с картата, да пазаруваш и да теглиш суми на банкомат или ПОС, тогава избери дебитна карта Visa Electron или Debit Mastercard
Стъпка
Натисни бутона „ЗАЯВИ КАРТА” и избери една от възможните опции, за да поръчаш своята карта.

Виж тарифата: Тарифа