Дебитна карта Debit Mastercard / Visa Debit / Visa Electron

С международна дебитна карта Debit Mastercard, Visa Debit или Visa Electron от ЦКБ можеш лесно и удобно да теглиш пари в брой в цял свят, както и да плащаш в магазини, хотели, ресторанти и други търговски обекти при своите пътувания в България и чужбина. Можеш да използваш средствата по сметката си не само чрез картата, но и за касови операции. Ако желаеш дебитната ти карта да е с новата функционалност за безконтактни плащания, можеш да поръчаш карта Debit Mastercard или Visa Debit.

Такса за избор на дизайн за Debit Mastercard, Visa Debit,Visa Electron :

Карти ЕМОЦИЯ: 3 лева
Карти КЛАСИКА: Безплатно
Карти за деца ДЕТСКО ЦАРСТВО: Безплатно

Тарифа
 

Научи повече за карта Debit Mastercard
Научи повече за Visa Debit

Научи повече за карта Visa Electron
 

Дебитни карти за деца Visa Electron / Debit Mastercard от категория ДЕТСКО ЦАРСТВО

Дебитните карти за деца са разделени в две категории:

Тези карти са предназначени за деца на възраст от 10 до 14 (ненавършени) години. Картите могат да се ползват за теглене на пари на банкомат. С картите не могат да се извършват плащания при търговци.

Тези карти са предназначени за деца на възраст от 14 до 18 (ненавършени) години. Картите могат да се ползват както за теглене на пари на банкомат, така и за плащания при търговци и в интернет.

Картите от категория ДЕТСКО ЦАРСТВО се издават по сметка на пълнолетно лице - Титуляр. Титуляр на сметката може да бъде родителя (настойника) на детето, или друго пълнолетно лице. Картите се издават със съгласието на родител (настойник), който се разписва на документите за картата. При издаване / получаване на картата, се представя акт за раждане на детето.

При подаване на заявка за карта онлайн, автоматично ще бъде издадена карта FUN или COOL, в зависимост от възрастта на която е картодържателя.

Възможно е карта с дизайн от категорията ДЕТСКО ЦАРСТВО да бъде издадена на пълнолетно лице. В този случай е необходимо картата да се заяви в офис на банката. При издаване на карта на пълнолетно лице се прилагат стандартните такси за карти ЕМОЦИЯ, съгласно Тарифата на банката.


Кредитна карта Visa Classic /Mastercard Standard

С карта Visa Classic, Mastercard Standard тип ФАВОРИТ от ЦКБ можеш да пазаруваш при търговци в цял свят, да плащаш в Интернет, или да теглиш пари в брой. Пазаруваш навсякъде без такси и получаваш безплатна застраховка при пътуване в чужбина. Ползваш  дълъг гратисен период - до 45 дни за всички транзакции. Научи повече

Такса за избор на дизайн за Visa Classic и Mastercard Standard :

Карти ЕМОЦИЯ: 5 лева
Карти КЛАСИКА: Безплатно
 
Годишна такса: 40 лв.
Кредитен лимит: до 5000 лева /или равностойността им в друга валута/

Тарифа

Още предимства на картите от ЦКБ

CCB Bonus

При пазаруване с всички кредитни карти, издадени от Централна Кооперативна Банка, ползваш специални отстъпки при нашите търговски партньори.

Отстъпки при много от търговците ще получиш, ако пазаруваш и със своята дебитна карта, издадена от ЦКБ.

Научи повече за програмата и разгледай каталога с нашите партньори.

CCB Club
 

Стани част от CCB Club - най-голямата Програма за лоялност в България! С нея печелиш от своите покупки при наистина големи търговци - ЛУКОЙЛ, България Ер, ресторанти Happy Bar&Grill, Спорт Депо, Етап-Адресс, Груп плюс, Търговска верига КООП, Grand Optics, Joy Optics, Армеец, Мтел, Франт, Hush Puppies, БМ Маркет, Homemax и ЧЕЗ Груп. Вземи твоите изключителни отстъпки:

 

Научи повече за програмата на http://www.ccb-club.bg/